0.5.0 & Eclipse Remote System Explorer

This is where you talk about the EV3 software itself, installation issues, and programming talk.

Moderators: roger, gloomyandy, skoehler

0.5.0 & Eclipse Remote System Explorer

Postby steveiswicked » Fri Jan 03, 2014 1:49 pm

Hello Team, I've compiled, installed and run the EV3FirstProgram successfully. Using Ubuntu, from a terminal session I can ssh and scp over wifi to the ev3 ok. But I can no longer get the Eclipse RSE to connect, ssh errors "Auth Fail". Is RSE no longer supported? I've tried clearing out passwords and known_host files, I don't know what else to check, please can you advise?
steveiswicked
New User
 
Posts: 19
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:22 pm

Re: 0.5.0 & Eclipse Remote System Explorer

Postby lawrie » Fri Jan 03, 2014 4:46 pm

RSE stills works for me with 0.5.0. Nothing I know of has changed that could stop it working. The only thing I can think of is that you have the wrong password for the keystore where Eclipse stores passwords, or your machine is not trusting the ssh keys for the EV3. I think I once had to login directly by ssh to trust the EV3 before RSE worked, but if you have already used ssh, it cannot be that.
lawrie
leJOS Team Member
 
Posts: 840
Joined: Mon Feb 05, 2007 1:27 pm

Re: 0.5.0 & Eclipse Remote System Explorer

Postby steveiswicked » Sat Jan 04, 2014 4:20 pm

Thanks, it turned out to be a config error in my eclipse SSH settings
steveiswicked
New User
 
Posts: 19
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:22 pm


Return to EV3 Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

more stuff