Disable the menu

This is where you talk about the EV3 software itself, installation issues, and programming talk.

Moderators: roger, gloomyandy, skoehler

Disable the menu

Postby SegmentFault » Sun Feb 09, 2014 6:08 pm

Hi i was wondering if there was currently any way to disable the menu on startup ?

Not really using it for anything, since i use ssh for most things. Mostly kill the menu on startup to have more available resources for my own programs.
SegmentFault
New User
 
Posts: 8
Joined: Tue Feb 04, 2014 5:56 pm

Re: Disable the menu

Postby gloomyandy » Sun Feb 09, 2014 6:52 pm

What resources are you running out of?

You can disable the menu by editing the startup scripts, in the /home/root/lejos/bin directory.
User avatar
gloomyandy
leJOS Team Member
 
Posts: 3967
Joined: Fri Sep 28, 2007 2:06 pm
Location: UK

Re: Disable the menu

Postby SegmentFault » Mon Feb 10, 2014 11:57 am

Run lejos 0.5.0

Found it, thanks for the help
SegmentFault
New User
 
Posts: 8
Joined: Tue Feb 04, 2014 5:56 pm

Re: Disable the menu

Postby gloomyandy » Mon Feb 10, 2014 12:00 pm

Note however that without the menu running you may lose access to some features (like the RMI server and brick finding features).

As I said before what resources are you running out of?
User avatar
gloomyandy
leJOS Team Member
 
Posts: 3967
Joined: Fri Sep 28, 2007 2:06 pm
Location: UK


Return to EV3 Software

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

more stuff