Problem to set Wifi IP on EV3

This is where you talk about the EV3 hardware related topics such as the brick, sensors, LEGO pieces, etc.

Moderators: roger, gloomyandy, skoehler

Problem to set Wifi IP on EV3

Postby ghostbuster » Sun Mar 23, 2014 6:11 pm

I boot without problem on my sd card but I can't see the WIFI IP address assigned to my EV3.

My configuration is :
EV3 with NetGear WNA1100 dongle
bootable on SD card with image 0.7.0-alpha / Lejos

The script bellow is my wpa_supplicant.conf

#eapol_version=1
#ap_scan=1
ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant

#fast_reauth=1

# Pers
network={
ssid="My_shared_Wifi_SSID"
key_mgmt=WPA-PSK
psk= "my_Password"
pairwise=CCMP TKIP
group=CCMP TKIP
proto=RSN
}

Everything works good but i don't understand why the Wifi IP address like 192.168.0.9 cannot be displayed on EV3 screen.

I need your help. Thanks
ghostbuster
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 23, 2014 4:26 pm

Re: Problem to set Wifi IP on EV3

Postby gloomyandy » Sun Mar 23, 2014 9:50 pm

Have you tried using the menu to connect to your access point?
User avatar
gloomyandy
leJOS Team Member
 
Posts: 4119
Joined: Fri Sep 28, 2007 2:06 pm
Location: UK

Re: Problem to set Wifi IP on EV3

Postby ghostbuster » Mon Mar 24, 2014 10:08 pm

Great !!!! it works !!!. Thanks a lot gloomyandy.
Indeed I selected the right SSDI Wifi. Now everything is okay.
ghostbuster
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 23, 2014 4:26 pm


Return to EV3 Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

more stuff